Dankbaar voor een boeiend jaar

Zo aan het begin van een nieuw jaar kijk ik graag terug en vooruit. 2015 was een boeiend jaar. Als communicatieadviseur en persvoorlichter werkte ik voor twee organisaties waar ik mij bijzonder thuis voel: VluchtelingenWerk Nederland en PAX. Ik ben dankbaar dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het goede werk dat zij doen.
Leuk om te doen vind ik de kleine projecten die af en toe voorbij komen. Zoals het redigeren van een filmtekst of het adviseren over een persstrategie bij het uitgeven van een boek.


Gepubliceerd

Het afgelopen jaar schreef en redigeerde ik teksten voor diverse bedrijven en werd het door mij geschreven levensverhaal over Sonja de Ruijter gepubliceerd. Ondertussen werk ik aan een nieuw verhaal van een dame uit Nijmegen. Ook staat een boekje over het bewogen leven van een meneer uit de Beemster op stapel.Persoonlijke ontwikkeling

2015 stond voor mij in het teken van training. Dit keer niet het zelf geven van training, maar het volgen ervan. Ik heb me verdiept in neuro linguïstisch programmeren, een training die zich toelegt op effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de NLP practitioner én master afgerond. Wat een boeiende opleidingen. Ik kan het iedereen aanraden. In het komende jaar ga ik mezelf nog meer verdiepen in deze materie. Daarnaast stel ik mij weer open voor alle mooie tekst- en communicatieopdrachten die ongetwijfeld weer op mijn pad zullen komen.


Ik wens iedereen een goed jaar toe, vol respect en mededogen voor elkaar.

Published by Annerieke Dekker

Eigenaar van ARD tekst en communicatie, allround communicatieadviseur en freelance tekstschrijver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.