Meer en betere publiciteit door mediatraining

Woordvoering

Een interview geven, is doorgaans niet uw dagelijkse werk. U wilt graag professioneel overkomen en uw bedrijf goed naar voren laten komen. Maar hoe doet u dat? En hoe gaat u om met kritische vragen van de interviewer? Een gedegen voorbereiding en oefening zijn belangrijke voorwaarden voor succes.


ARD tekst en communicatie kan u hierbij helpen. Ik oefen met u persoonlijk of in groepsverband, met of zonder camera, net wat voor u van toepassing is. We trainen op inhoudelijke onderwerpen, maar ook de non-verbale communicatie komt aan bod. Ik kijk met u wat voor u de beste manier van voorbereiden is. Op die manier kunt u op een ontspannen manier het gesprek met de interviewer aangaan.

Mediatraining

Free publicity

Wilt u uw organisatie meer onder de aandacht brengen van het grote publiek? Dan kan free publicity een goede optie zijn. Hiervoor benadert u de media. Maar hoe doet u dat eigenlijk? En is uw manier de beste manier?

ARD tekst en communicatie heeft een training om u te leren gericht en proactief de media te benaderen. We maken gezamenlijk een opzet voor een goed persbeleid, waarbij de mogelijkheden binnen de organisatie het uitgangspunt vormen.

Trainingen op maat

Vanuit mijn ervaring als journalist en persvoorlichter kan ik me goed verplaatsen in de mensen aan wie ik mediatraining geef. De mediatrainingen zijn op maat gemaakt, afhankelijk van de behoeften van de deelnemers.

In mijn portfolio kunt u zien welke ervaring ik heb op het gebied van mediatraining.

Referenties:

“Voor VluchtelingenWerk Maasdelta en VluchtelingenWerk Zeeland heb ik ARD tekst en communicatie ingehuurd voor een mediatraining voor het personeel en een mediatraining aan een groep vrijwilligers met een vluchtelingenachtergrond die een eigen radioprogramma gingen presenteren. Tevens heeft zij VluchtelingenWerk Zeeland begeleid in het opstellen van een communicatieplan. Ik heb Annerieke leren kennen als een sterke trainer. Ze communiceert goed met de deelnemers zonder de regie over het programma uit handen te geven. Verder is ze enthousiast en inhoudelijk sterk. Haar achtergrond als communicatieadviseur maakt haar een goede sparringpartner. Annerieke weet goed in te schatten met welk doel een organisatie een cursus aanvraagt. Zelf heb ik het dan ook erg gewaardeerd dat Annerieke proactief meedacht over de vorm en inhoud van een training.”

Robin van Leijen, voormalig projectleider Kwaliteit in Diversiteit

ARD TEKST EN COMMUNICATIE © 2023 – Privacyverklaring